Vi Tilbyder:

Låger og døre

Epoxylakering

Brandbeskyttende maling m. certifikat

Traditionelt malerarbejde

Facader

Møbel lakering

Jernkonstruktioner

Højtryksrens

Air-less sprøjtning

Elektrostat sprøjtning af jernemner

Haller

Traditionelt malerarbejde

Flygel lakering

Lidt Information

Epoxybehandling af gulve, samt industrivægge. Sprøjtemaling af haller og større lokaler. Sprøjtelakering af døre og træværk, med special anlæg. Afrensning af eternit tage, samt maling. Diverse behandlings former af industri stål, industrimaskiner, anlæg, siloer, master. Facadeafrensning for at nævne nogle få.

Produkt Billeder:

 • Air-less sprøjtning

  Air-less sprøjtning

 • Elektrostat sprøjtning

  Elektrostat sprøjtning

 • Epoxylakering

  Epoxylakering

 • Flygel lakering

  Flygel lakering

 • Højtryksrens

  Højtryksrens

 • Industrilakering

  Industrilakering

Lidt forklaring:

featured_1_about

Air-less sprøjtning

Airless sprøjtning med tryk op til 500 bar forbindes normalt med coating af store jernkonstruktioner såsom vindmølletårne, skibe, broer, tankanlæg m.v., hvor der stilles store krav til rustbeskyttelse.

border_projects featured_2_about

Epoxylakering

Epoxylak, klar lak på basis af epoxybindemiddel, normalt tokomponent, koldhærdende lak med organiske opløsningsmidler. Epoxylak er egnet til forsegling og grunding af beton og andre hårde materialer, dog ikke hvis lakken udsættes for sollys.

border_projects

Yderligere Opgaver:

Bahandlinger

Niels Larsen tilbyder mange forskellige former for bahandlinger, og vi har høj ekspertice i udførelsen af disse. Vores behandlinger udmærker sig ved at være af højeste kvalitet, og vi garantere at det håndværks mæssige altid er i højsæde.

border_projects

Vores opgaver

Vores opgaver spænder over et bredt spektra inden for malerfaget såsom: maling af industrihaller, epoxy behandling af gulve, sprøjtelakering af døre træværk, afrensning af eternit tage, facaderenovering, traditionelt malerarbejde, tapetarbejde og meget andet. Læs mere om vores ydelser under de enkelte menuer. 

border_projects